Workshops

Jeg tilbyder workshop i naturskønne omgivelser, hvor der serveres let, lækker og god mad i løbet af kursusdagen, men det vigtigste er selvfølgelig at producere masser af simpelt håndværk. Læs her, hvad du kan forvente af mine workshops.

På mine workshops vil jeg gerne lære dig enkle teknikker til simpelt, lækkert og brugbart håndarbejde og håndværk.  Og det er ikke svært! Når du tager hjem, kan du et nyt håndværk. Du kan det ikke til bunds, men med de teknikker du får med dig, kan du fortsætte med derhjemme. Og du har mange gode timer at se frem til, hvor du kan blive dygtigere og gå mere i dybden. Nogle vil afslutte deres projekt på dagen og andre hjemme. Det vigtigste for mig er, at du har fået mod på at kaste dig over nye projekter - og meget gerne at du fornemmer glæden ved håndarbejde. Jeg vil efter workshoppen stå til rådighed via mail eller Facebook for vejledning og rådgivning.

Se alle workshops og datoer her

Det kræver ikke årelange kurser og dyre investeringer for at skabe nogle produkter, som du selv eller din omgangskreds kan få glæde af. Med få redskaber kan du komme i gang, og derfra har du et afsæt til mange års fordybelse. Eller du kan efter endt workshop glæde dig over din færdige shopper eller dine færdige pude til sofaen, og se tilbage på en hyggelig dag i smukke omgivelser ved Sorø Sø.

 

Workshoppen foregår i mit hjem, hvorfra du har panoramaudsigt og direkte adgang til Sorø Sø, hvis vejret tillader det. Du har mulighed for at rykke dit arbejde ud på terrassen eller ned i haven. Og i pauserne kan du gå tur ved søen.

Jeg stiller redskaber og materiale til rådighed. Vi arbejder ud fra helt enkle modeller og skabeloner, så du får et godt og brugbart resultat.

I workshoppen med læder har jeg indkøbt læder, nål og tråd, så du kan nøjes med at købe det, du skal bruge til dit projekt.

Til workshoppen med punch needle skal du selv finde alle dine garnrester frem, jo flere desto bedre. Det er det fantastiske ved dette håndværk; du kan få brugt alle dine garnrester. Medbring også gerne tegning eller ide om, hvad du gerne vil lave. Er du helt på bar bund, så har jeg masser ideer.


Jeg har plads til 8-10 personer, det betyder at jeg har masser af tid til at hjælp dig igennem arbejdsprocessen, ligesom du også har god mulighed for at finde inspiration hos de andre kursister.

Der er også mulighed for at komme som gruppe. Jeg sammensætter gerne et program i samarbejde med jer. Kontakt mig for nærmere aftale.

 

Se tilgængelige workshops her