Test2

Det får du for dine penge

Workshop

Der er max. 6-8 deltagere på en workshop, så der er god afstand. Det betyder, at jeg har masser af tid og ro til at hjælpe, så dine produkter lykkes.

Alt værktøj er til din rådighed, hvilket betyder, at der ikke opstår en masse ventetid.

Lidt om maden på mine workshops; Jeg brænder for mad. Frokosterne består af en salat af årstidens grøntsager, en tærte eller lign. Der vil altid være et særligt udvalg af gode ost fra egen virksomhed. 

Workshop /undervisning inklusiv let frokost, kaffe/te, lidt sødt:                      475,-  kr.

Se ledige datoer og book din workshop her

 

Lørdags workshop kl. 10.30 – 16.30                                                                                   Pris: 475,- 

Du vil få serveret kaffe/te og lidt at starte på. Jeg vil introducere dig til dagens emne. 

Der vil være frokoster pause omkring kl. 13 Du vil have mulighed for at købe frokoster eller selv medbringe. Da jeg bor i naturskønne omgivelser, vil der være mulighed for en gåtur, især for kursister på Punch needle. Læderkursister har lidt mere travlt …

Dagen igennem vil der blive serveret frokost, være kaffe, te og noget sødt til rådighed.

Hverdags aftener:  kl. 17 – til 21.30                                                                                   Pris: 475,-

Når du ankommer, står der kaffe/te og lidt sødt. Jeg vil introducere dig til dagens emne. 

Kl. ca. 19 er der en kort aftensmad pause du kan købe mad når du bestiller kursus eller  selv medbringe. Aftenen igennem er der kaffe/te på kanden.

Værkstedsteds aftenerne - 3 aftener fra kl. 17 – 21.30:                                                                                                                       

Vil du gerne komme lidt mere i dybden, lave lidt svære ting som fesk. en rygsæk eller en håndtaske. Eller bare have lidt mere ro på, har du mulighed for at købe flere workshop på de allerede oprettede dage.

Du får 15 % i rabat ved mindst køb af 3 workshop på forskellige dage. Der er ikke rabat på materialer.                     

Byg jeres egen workshop

I tæt samarbejde bygger vi den workshop, der passer til jeres behov.

Er I f.eks. en medarbejdergruppe der har brug for en kreativ dag sammen, en lærergruppe der trænger til input til undervisning, eller en venner/veninder der gerne vil lave noget kreativt og hyggeligt sammen, har I mulighed for at sammensætte et spændende program. F.eks. med oplæg til alle de sundhedsfremmende effekter det har at lave håndarbejde, gåture i den smukke natur omkring Sorø sø, større eller mindre kreative projekter med mere. 

Program pris efter aftale.

Kontakt mig på tlf. 20997729 eller skriv på simpelthandvaerk@gmail.com

 

Materiale priser

Læder

Nedenstående priser er, hvad det koster i materialer at lave de forskellige tasker i natur. Ønsker du at arbejde i farvet læder, skal du beregne en mere pris på 106 kr.  En kvf. = 30 x 30 kr.

Ring gerne på tlf. 20997729 for udregning eller spørgsmål til de forskellige tasker.

Der skal tages forbeholder for evt. prisstigninger.   

Læder er ikke det billigste materiale at arbejde med. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, hvad du får for dine penge.

  1. Brugbare ting, som kan holde i mange år frem, og som kan bruges til rigtigt mange ting + den bliver smukkere med tiden.
  2. Mit design, som jeg præsenterer for dig, er helt enkelt og derved tidløst.
  3. Jeg er med dig hele vejen, til du står med din færdige shopper/taske eller andet. Derfor behøver du heller ikke som nybegynder at være bange for at springe ud i at lave en så stor ting som f.eks. en shopper.

 

Materiale priser på Punch needle  

Her er der ikke mange udgifter. Det handler om at få genbrugt sine garn rester til nye og smukke ting. Det eneste du skal betale for, er det stof du bruger til at arbejde på.

Du skal gerne selv medbringe garnrester, og hvis det kniber, har jeg forskellige til rådighed.  

Stof til rammen                                                                                                            Pris: mellem 40 – 80 kr.

 

Se ledige datoer og book din workshop her