Priser

Det får du for dine penge

Workshop

Der vil være 8 – 10 deltagere på en workshop. Det betyder, at jeg har masser af tid og ro til at hjælpe, så dine produkter lykkes.

Alt værktøj er til din rådighed.

Lidt om maden på lørdags - og søndags workshops; Jeg brænder for mad. Frokosterne består af en salat af årstidens grøntsager, en tærte eller lign. Der vil altid være et særligt udvalg af gode ost fra egen virksomhed. 

Nedenstående kan du blive lidt klogere på de forskellige form for workshops og priser.

Se ledige datoer og book din workshop her

 

Lørdags- søndagsworkshop kl. 10.30 – 16.30

Pris: 595,- 

På mine workshops vil jeg gerne lære dig enkle teknikker til simpelt, lækkert og brugbart håndarbejde og håndværk.  Og det er ikke svært! Når du tager hjem, kan du et nyt håndværk. Du kan det ikke til bunds, men med de teknikker du får med dig, kan du fortsætte med derhjemme. Og du har mange gode timer at se frem til, hvor du kan blive dygtigere og gå mere i dybden. Nogle vil afslutte deres projekt på dagen og andre hjemme. Det vigtigste for mig er, at du har fået mod på at kaste dig over nye projekter - og meget gerne at du fornemmer glæden ved håndarbejde. Jeg vil efter workshoppen stå til rådighed via mail eller Facebook for vejledning og rådgivning.

Det kræver ikke årelange kurser og dyre investeringer for at skabe nogle produkter, som du selv eller din omgangskreds kan få glæde af. Med få redskaber kan du komme i gang, og derfra har du et afsæt til mange års fordybelse. Eller du kan efter endt workshop glæde dig over din færdige shopper eller dine færdige pude til sofaen, og se tilbage på en hyggelig dag i smukke omgivelser ved Sorø Sø.

Du vil få serveret kaffe/te og lidt at starte på. Jeg vil introducere dig til dagens emne. 

Der vil være frokoster pause omkring kl. 13 Da jeg bor i naturskønne omgivelser, vil der være mulighed for en gåtur, især for kursister på Punch needle. Læderkursister har lidt mere travlt …

Der vil dagen igennem være kaffe/te og noget sødt til rådighed.

 

Hverdagsworkshop kl. 17 – til 21.30

Pris: 375,- ved køb af 3 aftener får du 10%

En aften til helt enkelt produkter. Du vil nemt kunne påbegynde en taske eller et andet spændende projekt, som du så kan færdige gøre hjemme. Dette er også selvom du aldrig har arbejdet i læder før. Eller til dig der gerne vil færdige gøre dit projekt under vejledning. 

 

 

Når du ankommer, står der kaffe/te og lidt sødt.

 

 

Jeg vil introducere dig til aftens projekter. 

 

 

Kl. ca. 19 er der en kort aftensmad pause. På dette kursus er ikke inklusiv, medbring gerne.

 

 

Aftenen igennem er der kaffe/te på kanden.    

 

Byg din egen workshop – Henvender sig til teambuilding/event, veninde/venner/ familietur, lærer m.fl. 

Her har du mulighed ved min 6 personer at booke jeres egen workshop. Der er åbnet op for efteråret, men vent ikke for længe, der er allerede godt booket op.  Tlf. 20997729

 

Værkstedsaftener - Viden, håndarbejde og Håndværk

Pris: 945,- for 4 aftnerne fra kl. 17 – 21.30

Handler om at få viden, og om at lave en masse lækre håndarbejde og håndværks produkter. Du får viden om, hvordan du bruger Craft psykologien i praksis. Craft psykologi er et nyt begreb, der handler om alle de sundhedsfremmende effekter, der er ved at lave håndværk og håndarbejde. Ligesom vi skal have sund mad og dyrke motion, kan forskningen nu også dokumentere, hvor vigtigt det er for os at være kreative og være skabende med vores hænder. På dette kursus vil du lære, hvordan du bevidst bruger håndarbejde og håndværk aktivt i din hverdag. Samtidigt lærer du nye og simple håndværks- og håndarbejdsteknikker. Du får rig mulighed for at afprøve og arbejde med forskellige, enkle og simple teknikker. Du lærer nyt, og du får produceret lækre og brugbare produkter - og ikke mindst: du får et godt redskab til at forbedre dit mentale helbred. 

 

 

Den form for kursus udbydes også som en enkelt dag til f.eks. lærer og andre fagpersoner. Det er til jer der ønsker inspiration og viden om brugen af Craft i undervisning. Håndværksteknikkerne vil være mindre projekter, som er enkelt og billige at arbejde med. 

 

 

Ring på tlf. 20997729 og hør mere.